Καλάθι Αγορών
espa espa
Καλάθι Αγορών

Τρόποι Αποστολής

1) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 250 € εντός

Νομού Ηλείας.

2) Για παραγγελίες κάτω του ποσού των 250 € εντός

Ν.Ηλείας τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 5 €.

Διάφοροι άλλοι τρόποι αποστολής

Ολες οι αποστολές παραγγελιών γίνονται σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας μέσω ταχυμεταφορέα (Courier) για αντικείμενα μικρού μεγέθους ή μέσω μεταφορικής εταιρείας για αντικείμενα μεγάλου όγκου ή βάρους.

Τα μεταφορικά για ογκώδη ή ιδιαιτέρως βαριά προιόντα (μέσω μεταφορικής εταιρείας) εξαρτώνται από τον όγκο τους και τον τόπο παράδοσης.

Προιόντα που αποστέλλονται με Courier χρεώνονται με 6 ευρώ τα πρώτα 2 κιλά και 1,5 ευρώ κάθε επιπλέον κιλό.

Σε κάθε περίπτωση επιλέγουμε την πλέον συμφέρουσα λύση για εσάς και σας ενημερώνουμε πρίν την αποστολή.

Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 250 € εντός Νομού Ηλείας.

Για παραγγελίες κάτω του ποσού των 250 € εντός Ν.Ηλείαςς τα ελάχιστα μεταφορικά είναι 5 €.

 Κόστος μεταφορικών μέχρι την έδρα της μεταφορικής στον Πύργο Ηλείας 0€. 

Η αμοιβή της μεταφορικής ορίζεται σε συνεννόηση με αυτή και τα έξοδα αποστολής θα βαρύνουν τους πελάτες ).

Η Δωρεάν αντικαταβολή ισχύει μόνο εντός Πύργου Ηλείας.

Η δωρεάν μεταφορά εντός Ν.Ηλείας είναι μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας στο ισόγειο. Η παράδοση μεγάλου όγκου η βάρους προϊόντων γίνεται επί πεζοδρομίου.

 Για παραδόσεις σε όροφο μέσω σκάλας ή ανυψωτικού γίνεται κατόπιν συνεννόησης με το αντίστοιχο τμήμα της εταιρίας μας με έξτρα χρέωση. 

Επίσης έχετε την δυνατότητα να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει από την έδρα μας χωρίς καμία επιβάρυνση, καθημερινά Δευτέρα με Σάββατο ωράριο καταστημάτων.

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια αποστολής των προϊόντων στους πελάτες της εντός του αναγραφόμενου χρόνου, σε περίπτωση όμως καθυστέρησης για οποιονδήποτε λόγο, η Εταιρεία δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης.

Σημειώνεται ότι ειδικά για αποστολή  Αντλίας Θερμότητας, λεβήτων, σωμάτων καλοριφέρ, και γενικά συναφών ογκωδών και μεγάλου βάρους προϊόντων, το κόστος αποστολής θα καθορίζεται μετά από συνεννόηση με τον πελάτη κατά περίπτωση. Αντίστοιχα το ίδιο θα ισχύει και για αντικειμενικά δυσπρόσιτες περιοχές.

Προσοχή!!! Τα προϊόντα που είναι κατόπιν παραγγελίας μπορεί να καθυστερήσουν από 2 έως 30 ημέρες. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.