Καλάθι Αγορών
espa espa
Καλάθι Αγορών

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεια

H Εταιρεία έχει πάνω από  29 χρόνια εμπειρίας και δραστηριοποιείται στις Ηλεκτρομηχανολογικές Εγκαταστάσεις (Θέρμανση, Κλιματισμό, Ηλιακή Ενέργεια, Άντληση) σε κατοικίες, δημόσια κτίρια και επαγγελματικούς χώρους, προσφέροντας τεχνολογικές λύσεις και υψηλή ποιότητα, χάρις το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό της. Η καθιέρωσή μας στην αγορά είναι αποτέλεσμα της συνέπειας και της υπευθυνότητας, με την οποία αντιμετωπίζουμε τον Πελάτη.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1993 ως ατομική επιχείρηση από τον Γεώργιο Πασπαλιάρη Διπλωματούχο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό,  με αντικείμενο τις πωλήσεις και την εγκατάσταση  ηλεκτρομηχανολογικών συστημάτων. Από το 1993 έως σήμερα, με τον διακριτικό τίτλο  Ηλεκτρομηχανολογική – Πασπαλιάρης  παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, προσφέροντας λύσεις και συμβουλές, για την ικανοποίηση των αναγκών της σύγχρονης κατασκευής.

ΕΔΡΑ

Η έδρα της εταιρείας και ο εκθεσιακός χώρος των προϊόντων, βρίσκεται στον Πύργο Ηλείας επί της οδού Βύρωνος 1, Τ.Κ. 27131, ενώ παράλληλα διαθέτει αποθήκη εμπορευμάτων επί της οδού Πολυτεχνείου 5.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Σκοπός μας είναι η προώθηση και τεχνική υποστήριξη προϊόντων, σε εφαρμογές Κλιματισμού, Θέρμανσης και Ηλιακών Συστημάτων, σε οικιακές και επαγγελματικές εγκαταστάσεις. 

Για το λόγο αυτό συνεργαζόμαστε με κορυφαίους και καταξιωμένους εγχώριους και διεθνείς οίκους κι ως εξουσιοδοτημένοι διανομείς, διαθέτουμε προϊόντα τεχνολογικά καινοτόμων συστημάτων των: 

MITSUBISHI  –  MIDEA  σε Κλιματισμό και Αντλίες Θερμότητας

BUDERUS – ROBERT BOSCH – WOLF – BAXI σε Θέρμανση και Φυσικό Αέριο

ΜΑΛΤΕΖΟΣ σε Ηλιακά Συστήματα για Ζεστό Νερό Χρήσης.

Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγυήσεις και υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ

Η Εταιρεία μας, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, με καταρτισμένο κι εξειδικευμένο προσωπικό (Διπλωματούχους Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς) που λειτουργεί στα πλαίσια μίας άρτια οργανωμένης εσωτερικής δομής και συνεχούς ενημέρωσης για τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Αναλαμβάνουμε   την μελέτη εγκαταστάσεων προσφέροντας υψηλής ποιότητας προϊόντα, υπεύθυνη εγκατάσταση και εξυπηρέτηση μετά την πώληση.

Είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τον οικιακό και τον επαγγελματικό σας χώρο.

Διαθέτουμε επίσης, σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό, για την εγκατάσταση και συντήρηση των μηχανημάτων σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές και οδηγίες του κατασκευαστή. 

Στο σύνολο η εκπαίδευση των συνεργατών μας είναι συνεχής μέσα από τεχνικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται από τους προμηθευτές μας και υπηρετούν με τον πιο επιτυχή τρόπο την φιλοσοφία της εταιρείας.

Η επιλογή των συνεργατών μας γίνεται με αυστηρά κριτήρια, θέλουμε κοντά μας άτομα που διαθέτουν γνώσεις, εμπειρία, ήθος και υπευθυνότητα και μαζί μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα που θα κάνει τους στόχους μας πραγματικότητα.

ΟΡΑΜΑ - ΑΞΙΕΣ

Το όραμα μας είναι η εξέλιξη της Εταιρείας μας, η οποία επιτυγχάνεται με τη συνεχή επένδυση στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και τη δημιουργία μακρόχρονων και αμοιβαία επωφελούμενων συνεργασιών μαζί τους.

Εστιάζουμε επίσης, στον εντοπισμό και την αξιοποίηση νέων προϊόντων, που εμφανίζονται σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό περιβάλλον και στην υποστήριξη καινοτόμων και φθηνότερων λύσεων.

Στόχος μας είναι λοιπόν, να λειτουργούμε με επαγγελματισμό και αίσθημα ευθύνης στις βασικές αξίες, όπως εντιμότητα, ήθος, συνέπεια (λόγου και πράξης) με υψηλού επιπέδου συμπεριφορά.

Φιλοδοξία μας, το όνομα της επιχείρησης, να αποτελεί εγγύηση αξιοπιστίας για τους συνεργάτες-προμηθευτές και πελάτες μας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής με προϊόντα και υπηρεσίες που εγγυώνται ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία για τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Η σύγχρονη τεχνολογία και η αειφόρος ανάπτυξη αποτελούν τους ακρογωνιαίους λίθους μας.

Η Εταιρεία μας λοιπόν έχοντας υψηλό αίσθημα περιβαλλοντικής ευθύνης, επιλέγει πάντα την βέλτιστη λύση μεταξύ των προτεινόμενων ολοκληρωμένων λύσεων.

Οι ενέργειες με τις οποίες συμβάλλει ενεργά στη προστασία του περιβάλλοντος είναι:

  • Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στις εγκαταστάσεις μας με κλιματιστικά ενεργειακής κλάσης έως Α++ στην ψύξη και Α+++ στη θέρμανση,  με προηγμένη σχεδίαση, υψηλές αποδόσεις και τεχνολογικά καινοτομικά χαρακτηριστικά.
  • Εξοικονόμηση φυσικών Πόρων, με την παραλαβή του παλαιού σας κλιματιστικού μηχανήματος  ή της ηλεκτρικής σας συσκευής και παράδοση στα κατά τόπους Κέντρα Ανακύκλωσης
  • Εναλλακτικές εφαρμογές, με συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας (Ηλιακή Ενέργεια, Αντλίες θερμότητας, Γεωθερμία), αντικαθιστώντας τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης (πετρελαίου – φυσικού αερίου).

Η Εταιρεία επίσης ελαχιστοποιεί όσο το δυνατόν, τις εκτυπώσεις και την άσκοπη χρήση χαρτιού. Τα αρχεία στέλνονται σε ηλεκτρονική μορφή και η διακίνηση πληροφοριών γίνεται όσο είναι εφικτό, ηλεκτρονικά.

Στοιχεια Επικοινωνιας

Βύρωνος 1,  27131

Πύργος Ηλείας

Τηλέφωνο: 26210 29938 

paspaliarisgeorge1@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας καταστήματος

Δευτέρα, Τετάρτη:

08:00 – 15:00

Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:

08:00 – 14:00 και 17:30 – 21:00

Πολλαπλοί τρόποι πληρωμής

  • Αντικαταβολή (εντός Νομού Ηλείας)
  • Τραπεζική κατάθεση
  • Πιστωτική κάρτα
  • Πληρωμή στο κατάστημα